DVD Sveta Klara udruga 2020. godine!

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveta Klara dobilo je vrijedno priznanje za “Osobu godine Novog Zagreba za 2020. godinu” u kategoriji “Udruga godine”!

Ovu nagradu dodjeljuje udruga Rotor koja djeluje na području Novog Zagreba i svakodnevno prati zbivanja u naseljima ovog dijela grada Zagreba.

vatrogasci-Sveta-Klara-udruga-2020-godine-Novi-Zagreb

Ova nagrada još više dobiva na vrijednosti kada znate da Vas za nju kandidiraju naši sugrađani i susjedi, koji su prepoznali nau marljivost i mnoštvo intervencija koje su odrađene u prošloj godini, a nastavile su se i u ovoj godini. Stručni žiri je samo potvrdio i jednoglasno odlučio da ovo priznanje zaslužuju vatrogaskinje i vatrogasci DVD-a Sveta Klara.

udruga-rotor-preuzimanje-priznanja-DVD-Sveta-Klara

U petak 19. veljače u Lučkom nagradu su preuzeli naši članovi Ž. Vučković i R. Morava, te su ispričali našeg predsjednika gosp. B. Karlovića koji zbog obaveza nije mogao prisustvovati preuzimanju ovog priznanja. Zahvalili smo se u ime našeg predsjednika, svih članica i članova DVD-a Sveta Klara na ovom priznanju, te u kratkom govoru predstavili naš rad u protekloj godini. Prisutni su tako mogli čuti koje vrste intervencija smo odradili, koliki broj radnih sati smo proveli na terenu i što smo sve odradili na intervencijama uklanjanja posljedica zagrebačkog i potresa u Petrinji.

nagrada-udruga-godine-novog-zagreba-DVD-Sveta-Klara

Od srca zahvaljujemo na ovom priznanju koje će nam biti poticaj za još bolji i kvalitetniji rad našeg vatrogasnog društva, te ćemo se u ovoj godini i onim godinama koje su pred nama truditi opravdati povjerenje naših sugrađana i susjeda. Zahvaljujemo udruzi i portalu “Rotor” na uspješnoj suradnji koja traje već nekoliko godina i što su naš medijski partner. Želimo im mnogo uspjeha u budućem radu.

priznanje-za-vatrogasce-DVD-Sveta-Klara

I na kraju VELIKO HVALA našim članicama i članovima, jer ovo je naše zajedničko priznanje koje ne bi ostvarili bez njihovog požrtvovnog i dobrovoljnog rada u ovom društvu!

Vatrogasci Sveta Klara