Isporuka vatrogasne opreme – EU fond

U četvrtak 23. ožujka 2023 god. isporučena nam je nova vatrogasna oprema koju smo nabavili putem Fonda solidarnosti Europske Unije u ukupnom iznosu od 𝟮𝟰𝟱.𝟯𝟳𝟲,𝟮𝟱 𝗸𝗻.
 
Oprema je nabavljena u sklopu projekta “Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020 .godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije (𝗙𝗦𝗘𝗨.𝟮𝟬𝟮𝟮.𝗠𝗨𝗣.)
 
Naručena oprema sastoji se od vatrogasne osobne zaštitne opreme (kacige, interventna odijela, opasači, čizme…) i alata koje smo koristili tijekom intervencija uklanjanja posljedica zagrebačkog i petrinjskog potresa. Na ovaj način zamijenili smo i obnovili dotrajalu i oštećenu opremu, za pripadnike naše interventne postrojbe.
 
Ovim putem zahvaljujemo našem dugogodišnjem partneru tvrtki 𝗩𝗮𝘁𝗿𝗼𝗽𝗿𝗼𝗺𝗲𝘁 𝗱.𝗼.𝗼. iz Zagreba na isporuci opreme i što su nam uvijek bili na usluzi, te pomogli u ostvarenju ovog projekta. I velika zahvala gđi. Sanji iz DVD-a Kustošija koja je odradila najteži papirnati dio ovog natječaja.