Pravila kolačića

Informacije o pravilima kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovo pravilo da biste shvatili što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti. U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici. Saznajte više o tome tko smo, kako možete kontaktirati nas i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti. Vaša se suglasnost odnosi na sljedeće domene: dvd-svetaklara.hr [stanje_pristanka_korisnika]

Što su kolačići?

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih dijelova informacija. Kolačići se pohranjuju na vaš uređaj kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići pomažu nam da ispravno funkcioniramo web mjesto, učinimo web mjesto sigurnijim, pružamo bolje korisničko iskustvo i razumijemo kako web mjesto funkcionira i analiziramo što radi i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće kolačiće prve i treće strane u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da web stranica funkcionira na pravi način i ne prikupljaju vaše osobne podatke. Kolačići treće strane koji se koriste na našim web stranicama uglavnom se koriste za razumijevanje kako web mjesto funkcionira, kako funkcionirate komunicirajte s našom web stranicom, čuvajući naše usluge, pružajući reklame koje su relevantne za vas i sve u svemu pružajući vam bolje i poboljšano korisničko iskustvo i pomažete u ubrzavanju budućih interakcija s našom web stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Bitno: Neki su kolačići ključni kako biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ti kolačići omogućuju vam da se prijavite na svoj račun te dodate proizvode u svoju košaru i na blagajni.Statistike: Ti kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje stranice web mjesta su posjetili, izvor posjeta itd. Ovi nam podaci pomažu da razumijemo i analiziramo uspješnost web mjesta i gdje treba poboljšati.
Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi kolačići koriste se za personaliziranje reklama koje vam prikazujemo kako bi vam značilo. Ovi kolačići također nam pomažu da pratimo učinkovitost ovih oglasnih kampanja. Informacije pohranjene u ovim kolačićima mogu koristiti i treći davatelji oglasa za prikazivanje oglasa na drugim web lokacijama u pregledniku.Funkcionalno: Ovo su kolačiće koji pomažu određene nebitne funkcionalnosti na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugradnju sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja na web mjestu na platformama društvenih medija.Postavke: Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pretraživanja poput preferencija jezika tako da imate bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetima web mjestu.[stupac revizije kolačića = “kolačić, opis” zaglavlje = “Donji popis detalja opisuje kolačiće koji se koriste na našoj web stranici.”]

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Ako odlučite naknadno promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, na zaslonu možete kliknuti karticu “Privatnost i kolačiće”. Ovo će opet prikazati obavijest o pristanku koja će vam omogućiti da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete svoj pristanak. Pored toga, različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke preglednika da biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite: wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.