Natjecanje vatrogasaca VZ Grada Zagreba

 

11.10.2015. godine se tracionalno na terenima Zagrebačkih otpadnih voda održavalo Natjecanja vatrogasaca u znanju spretnosti i izdržljiovsti, pod pokroviteljstvom Vatrogasne zajednice Grada Zagreba.

Usprkos kiši koja je padala cijelog dana, na natjecanju je nastupilo 47 desetina iz zagrebačkih DVD-a i JVP Grada Zagreba. Svoj nastup vatrogasci su započeli oblačenjem intervencijskih vatrogasnih odora te opremanju sa intervencijskom opremom. Nakon toga bilo je potrebno pospremiti cijevnu prugu koja je ostala razvučena od prethodne desetine, te ponovno razvući istu pri tome savladavajući postavljene prepreke. Vježba je završila u trenutku kada natjecatelji sa sva tri vodena mlaza poruše mete na stalcima. Ispravnost izvođenja vježbe nadzirali su zagrebački vatrogasni suci.

 

dvd klara - nzsi1

 

Na natjecanju su bili nazočni dužnosnici Vatrogasne zajednice: predsjednik Zlatko Križanić, tajnik Damir Vlahović, zapovjednik Javor Lozar, zamjenik zapovjednika Matija Ruga te članovi Upravnog odbora.

Nazočan je bio i zapovjednik JVP Grada Zagreba Siniša Jembrih koji je nastupio i kao natjecatelj u desetini JVP. Na proglašenju rezultata i zatvaranju natjecanja nazočan je bio Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.

 

dvd klara - nzsi2

Najbolje rezultate postigle su slijedeće natjecateljske desetine:

1. DVD Vidovec,
2. DVD Kupinečki Kraljevec
3. JVP Grada Zagreba

Ukupni rezultati natjecanja

Ukupni rezultati natjecanja

dvd klara - nzsi3

Ekipa DVD-a Sveta Klara nastupila je u sljedećem sastavu : Tomislav Grgačević, Anamarija Grgačević, Ivan Matun, Franjo Rožić, Zlatko Vukelić, Anamarija Hadrović, Ivan Pejaković, Ivica Mahin, Nikola Pleša i Robert Brdek. Unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama odradili smo vježbu. Zahvaljujemo se članovima i članicama na odazivu i pokazanom trudu uloženom u zadanu vježbu!

Čestitke pobjednicima !

 

NZSI_skupna

Info: vzgz.hr

 

PODIJELI: